25.11.2016 Syyskokous 2016

Uudenmaankatu 25

Steinerkasvatuksen liiton syyskokous + seminaari 25.11.2016

Sovittelevan puheen merkitys yhteisössä

• Yhteisön steinerpedagogisen laadun kehittämisen ja huolehtimisen ohjelma (=KEHU) - sen tarkoitus ja käytäntö (Pia Pale)
  • Sovittelevan puheen merkitys yhteisössä, restoratiivisten toimintamallit (Suomen sovittelufoorumi, Maija Gellin ja Eeva Saarinen)
  • Yhdistyksen syyskokous: tulevan vuoden toiminta ja talous, uuden puheenjohtajan valinta, sääntömuutos.

Lisätiedot lähetetään jäsenyhteisöille sähköpostitse.

Tapahtumakalenteri

Steinerkasvatuksen liiton kalenteriin voivat kaikki steinerpedagogiset yhteisöt lisätä omia tapahtumiaan.

Tapahtuman otsikkoon kannattaa merkitä kaupunki.

Osa tapahtumista nostetaan etusivulle ns. aitiopaikalle. Jos haluat tapahtumasi näkyviin sinne, ota yhteys liiton toimistoon.

Steinerkasvatuksen liiton tapahtumat ovat näkyvissä myös liiton sisäisessä kalenterissa, joka löytyy täältä. Samalta sivulta löytyvät myös ilmoittautumislomakkkeet liiton järjestämiin tapahtumiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Steinerkasvatuksen liiton toimistoon.